MË TË VIZITUARAT

August 26, 2017

Rinia i proteston Shpend Ahmetit

August 26, 2017

PDK: Propaganduesit e Vetëvendosjes me k...

August 26, 2017

PDK: Shpend Ahmeti i dështuar, humbi mbi...

September 04, 2017

Urimi i Lirak Çelajt për fillimin e viti...

August 26, 2017

Të rinjtë e PDK-së ia radhisin Shpend Ah...

September 04, 2017

Gjenerale

74

Urimi i Lirak Çelajt për fillimin e vitit të ri shkollor

Urimi i Lirak Çelajt për fillimin e vitit të ri shkollor Kandidati për kryetar të Prishtinës nga Partia Demokratike e Kosovës, Lirak Çelaj, ka uruar nxënësit, mësuesit, arsimtarët dhe prindërit me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor. Ja u...

Më Tepër

August 26, 2017

Gjenerale

83

PDK: Propaganduesit e Vetëvendosjes me komunikata fantome po mundohen ta deformo...

Prishtinë, 8 gusht 2017 - Sot në mediat elektronike ka qarkulluar një “reagim” i shkruar në selinë e Vetëvendosjes, në emër të mësuesve të Shkollës Fillore “Dardania” në Prishtinë. Përmes këtij, le ta quajmë “reagim”, duke iu referuar shkollës "Darda...

Më Tepër

August 26, 2017

Gjenerale

48

PDK: Derisa Shpendi të përgjigjet për aferat, nuk do t’i ndalim aksionet simboli...

Rinia e Partisë Demokratike të Kosovës, dega në Prishtinë, sonte, me rastin e hapjes së parkut rekreativ-sportiv “1 Tetori”, nga ana e kryetarit të Prishtinës, Shpend Ahmeti nga Vetëvendosje, ia kanë rikujtuar atij “dashuritë e vërteta”, siç janë kor...

Më Tepër

August 26, 2017

Gjenerale

78

PDK: Shpend Ahmeti i dështuar, humbi mbi 100 milionë euro të prishtinasve

Prishtinë, 13 gusht 2017 - Partia Demokratike e Kosovës, Dega në Prishtinë, sot ka prezantuar humbjet e dhjetëra miliona eurove të qeverisjes së Shpend Ahmetit, për shkak të paaftësisë së tij, keqmenaxhimit dhe keqplanifikimit të buxhetit të Komunës ...

Më Tepër

August 26, 2017

Gjenerale

114

Rinia i proteston Shpend Ahmetit

Rinia i proteston Shpend Ahmetit, pas shiut peshkojnë në sheshet e Prishtinës Rinia Demokratike e Prishtinës ka ironizuar me gjendjen e shesheve të Prishtinës pas shiut, duke peshkuar në mënyrë simbolike mbi to. Në këtë mënyrë ata kanë shprehur p...

Më Tepër

August 26, 2017

Gjenerale

57

Të rinjtë e PDK-së ia radhisin Shpend Ahmetit

Të rinjtë e PDK-së ia radhisin Shpend Ahmetit 47 projekte të munguara për 100 milionët e humbura nga ai Prishtinë, 19 gusht - Rinia Demokratike e Prishtinës, përmes një aksioni simbolik te platoja e shkatërruar afër Komunës së Prishtinës, ia ka radh...

Më Tepër